2008

Året började med att jag precis blivit tillsammans med världens underbaraste kille. Även om kärlek var överallt där jag var så hade jag svårt att sova. Sov knappt fyra timmar per natt. Det blev ritkigt jobbigt för jag orkade ju knappt med skolan. Trots sömnbristen fick jag de bästa betygen jag någonsin fått.

Sommaren började bra fast än regnet öste ner på skolavslutningen. Mysiga grillkvällar och jobb var det min sommar bestod av. När jag trodde jag skulle dö utav alla ostar hade min fem veckor gått och det var dags för en resa utomlands. Skiathos med mamma, Marika och Annika. Helt underbart! Aldrig varit med om finare stränder. Kom hem brun som bara den för att träffa en saknad pojkvän.

Första tiden i tvåan blev till att sudda när man råkade skriva Hp1 på alla böcker. UF företag startades och det är nog det jobbigaste jag gjort i skolan hitills! Wonder Wear rullar på i vilket fall och jag är nöjd.

Några turer till borås varje vecka för att träna och hälsa på Johan och en bit in i december firade vi ett helt underbart år tillsammans. Jul på Liseberg och massa choklad!

Året har varit himla bra och nu ser jag fram emot ett undebart 2009!

drömmer mig bort


pms

Ni som tycker pms bara är en myt kan slänga er i väggen. Veckan innan min mens har jag otroliga humörsvängningar. Jag vill bara skrika, dra sönder mitt hår, slå sönder saker och jag vet inte vad mer!

Som en gång när jag och mamma satt vid köksbordet och hon tjatade på mig lite, jag slog näven i bordet flera gånger, sprang upp på mitt rum och var helt tokig. Det är verkligen en ilksa inom mig som inte försvinner. Det sitter där och gnager. Jävla jobbigt! Det bara kommer, bubblar upp ur mig och jag vet inte vad jag ska säga mer. Men don't be a bitch mot mig dessa dagar, haha.


veckans låt


I like it rough-Lady Gaga


aktivitetsbyte

Pulka byttes ut mot Ikea och A6. Strosa runt på Ikea med Johan var mysigt för man tänkte ju självklart på hur det skulle vara att gå där när man ska flytta ihop. Johan hittade lite saker på Ikea men annars var händerna tomma ända tills Media Markt där Johan och min far hittade högtalarsystem till datorn och jag Björn Gustvsson: Ett livsverk, och ett singstar spel. Nöjd. Nu finns det verkligen inga pengar kvar. Julklappspengarna är upphandlade förutom presentkorten men dem ska sparas lite till.

Nu är jag helt slut, men orkar bara inte sova så det blir nog antagligen lite Björn och sedan sängen. Lite pluka imorgon antagligen, fun.

nostalgi




update!

Äntligen har jag kommit till att sätta mig vid datorn. Jag har bara inte hunnit eller varit sugen på det. Allt jag har att säga om julafton är att den var GREAT. Fick så himla mycket bra och allt var mysigt som bara den! Den bästa klappen var det underbart fina halsbandet jag fick av Johan. Kommer antagligen en bild på det imorgon eller senare.

Om vädret håller sig så hoppas jag på lite pulka och korvgrillning i backen imorgon men det återstår att se. Behöver i alla fall röra på mig efter all skinka och godis för just nu rullar jag fram. För övrigt så sitter jag just nu och lyssnar på Spice Girls, himla bra, haha!

God fortsättning allihop!

Julaftonskläder


Glögg är gott!


dan före dopparedan

Gudars, äntligen är det julafton! Jag är som ett litet barn ska ni veta. Går och lägger mig tidigare bara för att det ska bli julafton, men när jag väl ligger och ska sova så går det ju såklart inte. Haha!

Idag kommer Johan hit, vi ska fixa lite med pepparkakshus och tydligen fixa en sista julklapp till hans mamma. Ikväll så blir det också skinkmacka och gröt. Himla gott det där- Måste också fundera på hur jag ska ha håret tills imorgon, dagens i-landsproblem, ja? Blir nog uppsatt med lite lockar skulle jag tro. Nu vill jag inte sitta här mer iaf!

Gud Jul!


julstäd

Dagen har bjudit på en massa städning och farande med bilen hit och dit. Nu så är i alla fall allting fixat och jag kan se fram emot en riktigt härlig jul. Jag ska äta mig fet på skinkmackor och mammas godis! Det tog ett tag innan jag fick lite julkänslor men nu så, och vad passar inte bättre än denna låt då.


lisebergsmys

Kom hem från Götet idag i stället för igår därför att mina lilla mamma kollat fel i busstabellen. Det gjorde inte så mycket för vi sov i Johans lägenhet i stället.  Annars var dagen mycket lyckad. Shopping och vinst på Liseberg. 2 kg choklad igen! Förstår inte riktigt men vem klagar.

Dagen i bilder.



hej hopp din lilla .....

Skulle kollat på en Förtrollande Romans nu klockan nio men glömde av tiden och nu är det försent att börja kolla, så vad ska man göra? Ont i käkarna/munnen också, tror de är dessa jäkla visdomständer. Smärta! Men sämrta är lätt bortblåst när jag tänker på att jag och Johan ska till Göteborg imorgon. Massa med mys!

Jag skulle vilja göra om designen på min blogg men jag har ingen aning om hur man gör. Varje gång jag försöker blir det bara fel och helt jättefult! Så om någon har lust att hjälpa mig är det bara att säga till.

Spotify är bra.

Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag äntligen en ny blogg. Var inte så himla pigg på namnet attentionhoe längre. Kommer ha lite mer struktur på denna bloggen förhoppningsvis annars är det precis som innan.


RSS 2.0