fezt

En god helgfrukost ligger nu i min kära mage och snart ska jag hoppa upp på träningscykeln och trampa några kilometer. Lite styrka på det, sedan dusch, mat och jag är redo. Haha!

Fezt i fiskestugan idag och det ska bara blir great. Även om jag inte dricker(nyårlöfte) så känner jag på mig att det kommer bli en toppen kväll, planerad av två underbaringar. Frågan är bara vad man ska ha på sig? Höga klackar vet jag i alla fall.

höres

tre malin




veckans låt


Watchamacallit-Pussycat Dolls


sömn är skönt

Det är så himla underbart att sova när jag äntligen kan det. Gick och la mig åtta igår, dock somnade jag inte försen tio någon gång. Skönt i vilket fall!

Igår var jag hos min bror en stund och fixad med hemsidan för vårt UF och det känns som att allting börjar klarna upp nu. Lättnad!

Idag flyter dagen på som den brukar göra på onsdagar. Skola, hem, äta packa, träna och sedan efter allt kommer det bästa; Johan! Lovely..
Förövrigt har jag typ inget vettigt att skriva längre. Datorn är så tråkig.

maskerad bilder





1.Zorro
2. Den tuffa Sandy
3.Jackie Sparrow och Mimmi Pigg
4. Jesus och Peter Pan
5.Spuer Mario
6. Någon Fight Club person haha.

lite av veckan



btw, glömde säga att jag klippte mig i torsdags, för kort.

i'm back!

Inte för att jag har varit borta eller så, har bara inte hunnit med att sitta vid datorn så mycket.

I fredags när jag kommer hem hade vi en liten nersövd kissemiss hemma som fått sin livmoder bortopererad. Vad fasen är hon för kön nu? Haha. Sedan så kom Johan en sväng och efter det var det dags för sängen.

Åkte till Borås vod klockan nio. Började inte träningen försen tolv men var tvungen att handla lite kläder till UF-företaget osv. Efter jag köpt det jag skulle plus något mer så drog jag till träningen. Mycket bra träning och idag har jag ont i magen. Klenis? Ah jag tror det, haha.

Hem, äta och duscha för att sedan sticka iväg på maskerad. Utklädd till Zorro möttes jag av "Jackie Sparrow" ",den tuffa Sandy", "Tony Montana" osv. Bilder kommer.

Nu ska jag antagligen ut och köra lite. Känner egentligen inte för det men måste köra lite känner jag.

Puss alla!

veckans låt


Om du lämnade mig nu-Lars Winnerbäck feat Miss Li

uppgift 6:3

Svin kul!

Antar att denna dagen kommer bli ganska så lugn. Hem och fixa lite mat. Kyckling, potatis och sås, mums! Vidare till Borås för att träna och sedan mys i högsta grad. Fick precis reda på att vi har sovmorgon på fredag också, himla skönt! Även om jag blir glad så funderar jag över hur Gösta tänker ibland. Inte smart i alla fall.

Annars kan jag säga att jag har bra musik i mina lurar.

nu vecka=nya tag

Samtidigt som jag hatar söndagar är det är väldigt bra dag för på måndagen kan man liksom börja om på nytt.

Mina måndagar spenderar jag på Peraxel under vårterminen och det är bäst! Jag får en inblick i något som jag skulle kunna tänka mig att jobba med och det är riktigt kul! Sedan så blir inte skolveckan lika lång vilket är skönt.

Så med en dag mindre i skolan är det redan onsdag imorgon vilket betyder Borås för att träna och träffa min pussgurka. Träning på lördag också, vilket verkligen behövs.

åh jag har bara inet att skriva, fy vad tråkigt det var att läsa igenom detta.

varför klaga?

Visst går livet upp och ner hela tiden men varför ska man klaga? Jag vet att jag inte alltid är en solstråle men jag försöker. Jag har så mycket att glädjas över så varför ska jag gråta när det inte riktigt blir som jag vill? Det är bara fortsätta att kämpa tills det blir bättre. Det finns ju människor som har det mycket värre än jag ens kan tänka mig. Så vad håller jag på med ibland?

Jag har en helt underbar familj och den mest perfekta pojkvännen någonsin, de bästa vännerna och jag är absolut inte dålig i skolan. Varför klagar man då? Det är ju bara du själv som kan göra något åt dina problem. Inte hälper det heller andra att klaga hela tiden heller. Ingen glädespridare genom att klaga precis. Man har sina dåliga dagar och så är det. Det kommer ju alltid vara något som inte riktigt stämmer överrens. Men så är det och det får man nöja sig med.

Inget mer nu, tack för mig.

chicken or not?

Rubriken syftar på att jag har blekt mitt hår idag, igen. Sitter och väntar på att det ska torka och än sålänge ser det ut som att det blir no chicken. Mycket nöjd, jag bara älskar att vara blond!

Annars har det varit Johan i helgen. Kanske väldigt mycket som vanligt men det är skönt att träffa honom när jag kan, det ska ni veta. Kollat lite film och även lite på Björn Gustavsson DVD:n och oj så vi skrattade! Lite saker som man inte sett förr som verkligen överraskad. Slänger upp en video med min favorit just nu.




rubrik:kläder för veckan


i'm in love


bruden


veckans låt


Bring em out- T.I

kul som bara den

Idrotten idag var kul fast jag hade mycket ont i mitt lår. Innebandy målvakt var mig uppgift och det gick faktiskt bra! Slänger in en bild senare, haha.

Annars vill jag mest bara vara hemma, läsa och mysa med min loverboy. Saknar lovet men det är bara fyra veckor kvar till ett nytt, vilket känns mycket bra.


beställt

Igår beställde jag världens snyggaste jeans från Asos. Hoppas bara att storleken är rätt, en kompis till mig sa att hon hade uk10 så jag chansade på att jag förmodligen har uk8. Hoppas dom inte är försmå, eller förstora! Snygga i vilket fall som helst.

Ska packa mina saker för imorgon och sedan lägga mig och läsa När jag hör din röst. Var precis och hämtade den hos Sanna och jag kan knappt bärga mig!


om jag kunde drömma

Kanske lite efter, men sträck läser nu i alla fall. Om jag kunde drömma.


jag heter malin och är 17 år

Exceluppgifter in my ass! Men jag har iaf försökt och gjort till grann. Inte så himla lätt när man inte får någon hjälp heller liksom. Huvudvärken spränger som tusan också så jag sitter här med vattenflaskan i högsta hugg, jag tänker banne mig inte bli sjuk!

Senare idag ska jag gå och öppna ett konto för vårt UFföretag. Bättre sent än aldrig?

Trött på allt

Jag går och dör nu.

ånghäst

Det har varit ett så skönt lov varför ska man då behöva gå tillbaka till skolan?

Jag vill verkligen inte det. Skolan är verkligen min mardröm just nu. Jag trivs inte någonstans! Nu tycker ni som läser säkert att så tycker ju alla om att vara i skolan, men jag tycker verkligen inte om det. Absolut ingenstans. Allt är bara så fel och hemskt. Jag tycker givetvis om alla underbara människor i klassen men ändå känns det vara så fel. Jag vill inte vara på lektionerna, jag sitter ändå bara där och bara sitter nu för tiden känns det som. Ämnena är inte det minsta roliga. Jag intresserar mig inte längre. Det känns bara fel!

veckans låt


Our last summer-Mamma Mia!


dagen

Upp i ottan. Eller ja, klockan åtta men det är banne mig ottan på lovet! Upp till sim och sprthallen där det bjöds på fotboll hela långa dagen. Vinst för Gällstad mot Tvärred/Vegby, hade dock gärna sett UIFK i finalen men så blev det tyvärr inte. Mycket sittande och lite mat+dryck gjorde mig inte så himla stark. Huvudvärken kom och när jag var hemma blev det film. Never back down. Riktigt bra enligt mig men det är väl sådana filmer jag faller för helt enkelt.

I söndags var jag hos min bror och kollade Batman: The black night. Den var så mycket bättre än vad jag förväntat mig! Gud vad Heath spelar bra. Så himla tråkigt arr han dog, han var verkligen en begåvad stjärna.

Sedan så har Johan åkt tillbaka sin lägenhet i Borås nu. Tycker aldrig om när han åker på söndagarna. Nu på lovet har vi kunnat vara så nära varandra och det har vart så underbart. Därför känns det konstigt när vi inte kommer träffas så mycket igen. Men snart så är det fredag igen och då så ses vi.

Imorgon börjar träningarna igen. Skönt men lite slö jag kommer att vara.

PEACE!

isprins och prinsessa?

Trots en smärtande jävla mensvärk som man bara vill dö av så drog jag och Johan till sjön idag och åkte lite skridskor. Det var nog tre år sedan jag hade på mig dom sist men det gick ändå ganska bra. Haha, vurpade det första jag gjorde men sedan så gled det fint! Efter det drack vi lite varmchoklad och åt bullar, myste massa, spelade kasta gris och yatzy. Väldigt bra dag!






ett tips till

GratisMode.se är en sida där du också samlar poäng. Poängen byter du sedan in till ett presentkort på tex Åhlens eller Veromoda. Jätteenkelt och hur bra som helst!

Bli medlem och börja samla poäng direkt!
http://www.gratismode.se/?c=32047

tips

Bli medlem på GratisKläder.se och samla poäng! Hur enkelt som helst och när du samlat tillräckligt med poäng får du ett presentkort hemskickat direkt till din brevlåda. Jätteenkelt och helt gratis, verkligen värt att testa.

Bli medlem genom att klicka på länken nedan:
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=140416

halsband


dagens


Veckans låt


With every bit of me-Kevin Borg


nyår

Middag hos marika, vidare till simon och sedan kyssa min underbara Johan på tolvslaget. Jag är nöjd. Här kommer lite bilder.





RSS 2.0