friday; i'm in love

Ny duschad efter lite solning och en lång dag i skolan.

Skönt med fredag och mys framför tv:n med mor och far. Kräftor, revben och gott bröd, låter perfekt! Massa godis har vi köpt också och det behövs verkligen såhär en vecka innan ni vet vad. Imorgon blir det bara mys också fast med lite vänner. Ska bli skönt att bara ta det lugnt.

Saknar min Johan väldigt väldigt mycket just nu. Fick ett sms runt elva igår då han skrev att de var mätta efter en tre rätter middag. Skönt att höra ifrån honom. Dagarna ska gå fort!

god helg.


long days.

Nu är min kära pojk påväg till Italien. Det kommer bli fem lååånga dagar. Men jag ska se till så att det går fort!

hej hopp gummisnopp

Gud vad denna natten gick fort. Jag hann inte sova något länge men bra det för då blir det kväll fortare vilket innebär träning och träffa Johan. Det kommer bli både bra och dåligt eftersom Johan åker till Italien imorgon. I'm gonna miss him!

Annars böev jag sur som bara den på läraren vi hade första lektionen idag så det slutade med att jag rusade ut ur klassrummet, rosenrasande och störd. Haha, gud vad hemsk jag är.

back to work.

varför?

varför måste det gå upp och ner?

veckans låt


BoysBoysBoys-Lady GaGa

bilder från provmässan




.

Please let me know how to live .

en bild säger mer än tusen ord





provmässa

Igår var det alltså provmässa ute på Bogesunds Bil. Kom dit ca tre timmar innan det öppnade och vil blev färdig fort med det som skulle fixas. Hade fixat det mesta dagen innan men var lite godis som skulle tas fram osv. Mässan öppnade klockan två och himmel vad mycket folk det kom! Utdelning av broschyrer, prata med blivande kunder och en 30-sekunders presentation som gick sådär.

Det gick bättre än väntat och hoppas verkligen det kommer att gör det i Borås också! Tur att det finns provmässor i alla fall för vi har kommit på en massa saker som vi skulle vilja ändra med vår monter. Även skriva ut tillräckligt med broschyrer! Även ett stort grattis till Va sa ru som bara är sååå grymma.

Glöm inte kika in på vår hemsida!
WonderWear UF


veckans låt


Jonas Brothers-That's just the way we roll

intensivt

Just nu är det intensivdagar som gäller för UF och på torsdag är det provmässa. Känns som att vi ligger bra till nu, bara lite till som ska fixas med sedan så är vi redo. Om du befinner dig  Ulricehamn på torsdag så tycker jag du ska esöka Bogesunds Bil där Wonder Wear UF står med sin supersnygga monter.

Förkylningen som sprids runt på skolan har nu även nått mig. Otroligt ont i halsen och igår frös jag samtidigt som jag svettades som jävlar! Äckligt som bara den. Ingen träning igår och inte heller imorgon men på lördag så är det dags. Hoppas bara alla kommer, annars vet jag inte riktigt vad jag tar mig till faktiskt.

Känner mig också allmänt nere just nu. Vet inte vad det är med mig men mitt temperament ligger inte på någon hög nivå i alla fall. Nära och kära får se till att stå ut!

38 dagar kvar.

alla hjärtans

En massa bussåkande, snabb shopping, bra bio och mysig restaurang.


musik

Det är helt galet så mycket underbar musik det finns.


alla dessa skor

Blev en väldigt lång sovmorgon idag. Halv ett, haha! Efter att mami kommit hem så drog vi till Gällstad för att kolla in vad Lager 157 och Skortette hade att erbjuda.

Testade ett par chinos men jag ser bara helt dum ut sådana så skippade det. Hittade dock ett jättesött, flätat bälte för bara 20 kr! På Skorette fick man 20% rabatt på vilket par man ville och äntligen hittade jag mig ett par gladiatorskor. Som vanligt så passade varken 37 eller 36 så jag fick bli utan. Hittade dock ett par vanliga vita tygskor som fick bli mina för endast 160 kr. Fattar bara inte hur jag alltid lyckas komma hem med ett par skor?

Imorgon ser det ut att bli mat, bio och mys med löv. Vad ska ni göra på alla hjärtans dag?

godis i massor

Sitter bara här och äter massa godis. Så himla underbart så jag skulle kunna dö på pricken. Lovet är snart till ända och då är det tillbaka till skolan för UF-mässa och en del prov. Men några veckor till så är det påsklov, sedan sommarlov.

Lovet i sig har varit väldigt skönt. Mycket sömn vilket har varit helt underbart, träffat johan och kollat en massa film. Enda filmen som jag inte sett är Twilight. Fattade inte varför jag inte gick på den när den gick på bio. Gud jag blir så galen! Böckerna är ju helt underbara och allt är bara så perfekt. Skulle kunna sitta och säga att de är vackra i en evighet men det gör jag inte.

För övrigt vill jag ha massa nya kläder.


veckans låt


Shattered Glass-Britney Spears

give me summer

Sommar, sol, grill, bad, glass, brunhet, bikini och massa gött! GE  MIG!!!


helg men också lov

Helgen har nu kommit till sitt slut. Fast ändå inte för nu äntligen är det sportlov. Gud jag har längtat så! Ska bli otroligt skönt att få sova och kunna åka till min älskade precis när jag vill.

Igår var det träning, dock helt värdelös. Hade sett fram emot att träna men blev bara en timme för att det knappt var några som kom, dålig stil! Blev lite styrka och så när jag kom hem sen i stället. Sedan så var det bara lite mys hemma med melodifestivalen och runt halv elva somnade jag av en sjuklig trötthet.

Sov till elva, gjorde mig i ordning, åkte till stan en sväng och fixade lite, nu sitter jag här och snart ska jag köra till mina kusiner.

see ya.

HAHAHAHA!



Checka grabben eyebrows i slutet!!! HAHA.

veckan låt


Singing that melody-Swingfly



rubrik är bara överskattat

I måndags var det Apu som vanligt. Rensade bland alla galgar och sedan var det dags för inköp! Fick träffa en tjej från Soaked som visade en massa godbitar. Jag fick testa lite käder och det var som himmelriket, haha. Efter "jobbet" var det träning, lite jobbigt med tanke på att jag inte ätit så mycket. Skakade typ i hela kroppen men det fick duga. Tråkigt dock att alla inte är på träningarna!

Idag har det varit en ganska så händelselös dag. Byte av plattång och plugg efter skolan. Tror minsann att allt om lager osv sitter nu och sedan så får vi ha en formelsamling, mycket lättare! Ska nog träna lite ikväll också, annars bara slappa.

Annars slickar jag på en mycket gos snusklubba.
och nu gick den sönder.

just nu

Är jag med i en tävling som Kissie har. Prensentkort på H&M är vad man kan vinna. Själv tycker jag att Kissie är generös. var med du också!

pics






RSS 2.0